Evenementen

Uw evenement wordt compleet door ons rijke aanbod aan diensten en materialen, het juiste meubilair en inrichting is de bepalende factor bij het feest of evenement.

Afhankelijk van u wensen zullen wij een pakket op maat maken, zodat het eindresultaat wordt zoals u het wenst.

Complete begeleiding:

Indien gewenst kan Soundland de complete organisatie voor u uit handen nemen, denk hierbij ook aan het ondersteunen van de vergunningsaanvragen en het maken van de mogelijk gewenste veiligheids plannen. Ook hebben wij contacten met diverse beveiligingsbureaus.

Beurzen

Wilt u een spetterend en stijlvol uiterlijk geven aan uw beurs? Voor beurzen van elke maat kunt u bij ons terecht voor de inrichting, verlichting, special effects en decoraties. Met de inrichting van Soundland tovert u de uitstraling van uw beurs om tot een waar spektakel voor de bezoekers. Het succes van uw beursstand is ten slotte ook de manier van presenteren.

Bruiloften

Uw bruiloft, een van de belangrijkste dagen van uw leven, die dag moet perfect zijn. En dat begint al bij de inrichting! Wilt u uw tuin omtoveren tot een waar paleis of de feestzaal tot een trendy danszaal ? Dan bent u hier aan het juiste adres. Voor een klein budget kan Soundland al veel voor u betekenen.

Winkelopening

U heeft een nieuwe winkel of een verbouwde winkel, dat moet natuurlijk goed ingeluid worden! Bij Soundland kunnen we veel met verschillende licht effecten. Dit zorgt voor een spectaculaire uitstraling wat zeker de aandacht van de bezoekers en voorbijgangers zal trekken. Al voor een klein bedrag kunt u alle kanten op!

Themafeesten

Ook voor uw themafeesten kunt u bij Soundland terecht! Wij leveren licht, geluid en inrichting dat resulteert in een smaakvolle, trendy en originele invulling van uw feest. Heeft u iets te vieren? Soundland zorgt ervoor dat u en uw gasten deze dag nooit meer zullen vergeten. Met een mooie inrichting van uw locatie, wordt de dag een groot succes die niet snel vergeten zal worden.

Rode loper events

Soundland kan voor u Rode loper events verzorgen compleet met techniek, geluid en rode loper.

Black Light Party’s

Wil je een blacklight party organiseren? Dat kan geheel verzorgd worden door Soundland!Witte kleding of fluoriserende kleding geeft een prachtig effect. Deze party zal niet snel meer worden vergeten door uw gasten!

Modeshows

Ook voor modeshows kunt u terecht bij Soundland! Soundland verzorgt voor u in samenwerking met PM Fashion Events uw gehele Fashion Event.