Modeshows

Organiseert u binnenkort een modeshow? En wilt u hierbij zorgen voor een gezellige sfeer? Dan bent u bij Soundland aan het juiste adres. Ook bij een modeshow is het belangrijk dat het licht en geluid perfect geregeld is. Er moet voor gezorgd worden dat de kleding goed te zien is, de muziek het juiste volume heeft, dat er een gezellige sfeer is en dat het leuk is om naar te kijken natuurlijk!

Heeft u al helemaal in uw hoofd hoe de locatie eruit moet gaan zien en hoe de modeshow moet verlopen maar kunt u wel wat hulp gebruiken bij het realiseren van deze plannen? Laat het ons dan weten. Wij gaan er alles aan doen uw wensen werkelijkheid te maken en we kijken hoe we dit het beste aan kunnen pakken. Wij komen van tevoren langs op uw locatie voor de modeshow. Tijdens deze afspraak bespreken wij met u de mogelijkheden en geven we u alvast wat opties en ideeën voor de inrichting. Advies op maat en kwaliteit is wat u kunt verwachten van Soundland. U kunt er bij ons ook voor kiezen de organisatie iets meer uit handen te geven, dan kunnen wij je helpen met zaken zoals het aanvragen van vergunningen en veiligheidsplannen.

Bij Soundland zijn de mogelijkheden eindeloos. Van standaard sets licht tot lasers en van kapstokken tot podia. Voor een modeshow is het podium belangrijk, want hierop lopen de modellen en dit is het middelpunt van het feest, iedereen kijkt hier naar. Maar wat soms word vergeten is dat het licht en geluid bijna net zo belangrijk is. Het licht en geluid bepaalt de sfeer namelijk. Wij hebben een eigen voorraad materialen die snel en tegen een zeer scherp tarief tot uw beschikking staan.

Voor een onvergetelijke modeshow met het beste meubilair, de mooiste verlichting en een top geluidsinstallatie, neem contact op met Soundland.