Truss & rigging

Truss huren voor een presentatie, modeshow, beurs, product lancering of juist een ander evenement? Soundland is de aangewezen partner! Gebruik de truss constructie om verlichting op te hangen of juist uw promotiemateriaal goed zichtbaar te maken. Met truss kan modulair gebouwd worden dus elke gewenste constructie is mogelijk! Samen met u bespreken wij uw wensen en worden er benodigde berekeningen en tekeningen gemaakt om de juiste truss te realiseren. Om de truss veilig op- en af te bouwen bieden wij een compleet pakket met riggingmaterialen. Dit zorgt voor een snelle, makkelijke en veilige manier van werken.

Podia

Voor verschillende doeleinden is een podium essentieel bij bepaalde evenementen. Wij beschikken over een groot aanbod van diverse podia om voor elk evenement het geschikte podium te kunnen verzorgen. Ook kunt u mee denken aan de afwerking van het podium zodat het perfect in de stijl van het evenement past. Denk hierbij aan de kleur van de vloer en de afwerking aan de zijkanten.

Gordijnen

Gordijnen zijn op verschillende manieren toe te passen. Ze kunnen dienen voor afscheiding,  decoratie van de ruimte of voor een akoestische verbetering bij bijvoorbeeld beurzen, presentaties of andere soort evenementen. De gordijnen kunnen in combinatie met het lichtplan een verbazingwekkende toevoeging zijn aan het evenement. Wij leveren diverse soorten gordijnen.

Staat er binnenkort een evenement op de planning? Huur dan nu uw truss en rigging bij Soundland en ervaar uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs. Meer informatie? Neem dan snel contact met ons op voor de mogelijkheden. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

soundland-truss-en-rigging
buitenevenement-soundland