Jubileum feesten

Bent u al 12,5 jaar getrouwd? Of bestaat uw bedrijf al 10 jaar? Tijd voor een jubileumfeest dus! Een jubileumfeest is een speciaal feest. Dit vraagt natuurlijk ook om speciale licht- en geluidinstallaties en mooi meubilair. Gelukkig hoeft u daarvoor niet verder te zoeken: welkom bij Soundland, waar alles kan en niets te gek is.

Gezelligheid is natuurlijk erg belangrijk, maar de inrichting van uw feestlocatie is ook belangrijk.  Waar komt bijvoorbeeld een eventueel podium te staan? Heeft u nog speciale wensen wat betreft licht en geluid? Laat het ons weten. Wij kunnen u laten zien wat de mogelijkheden zijn als u met Soundland uw jubileumfeest organiseert. Wanneer u zo veel mogelijk wilt relaxen en genieten van uw feest, is het natuurlijk ook mogelijk om de complete organisatie uit handen te geven. Indien gewenst kan Soundland de complete organisatie voor u uit handen nemen. Het organiseren van uw jubileumfeest kan namelijk erg stressvol zijn. Wees gerust: wij helpen u waar wij kunnen, bijvoorbeeld bij het ondersteunen van de vergunningsaanvragen of het regelen van security.

Verlichting betekent sfeer. Van standaard licht tot licht in mooie kleuren, wij hebben het in onze eigen voorraad liggen. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle en goedkope levering van uw benodigde materialen. Al met al zullen wij er, samen met u, voor zorgen dat uw jubileumfeest bij uw gasten in de smaak valt. Het plezier van u en uw gasten heeft bij ons prioriteit.

Indien u geïnteresseerd bent in onze diensten of indien u graag wilt weten wat de mogelijkheden bij Soundland zijn, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst!