Tentfeesten

Tentfeesten staan bekend om de gezelligste sfeer en de leukste muziek. Wilt u uw eigen tentfeest organiseren en bent u van plan om alle verwachtingen te overtreffen? Schakel dan Soundland in voor al je licht- en geluidinstallaties en meubilair. Zo weet u zeker dat uw tentfeest de beste in de regio wordt!

Het doel van een tentfeest is natuurlijk zo veel mogelijk gezelligheid. Gezelligheid creëer je niet alleen door de muziek, maar ook door de inrichting van je locatie. Waar komt het podium te staan? Wat voor licht- en lasereffecten wilt u? Welke geluidsinstallatie past het best bij uw wensen en eisen? Het organiseren van een tentfeest betekent natuurlijk erg veel regelen. Ook voor complete begeleiding kunt u bij Soundland terecht. Indien gewenst kan Soundland dus de complete organisatie van uw tentfeest voor u uit handen nemen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het ondersteunen van de vergunningsaanvragen en het maken van veiligheidsplannen. Wij hebben bovendien contacten met diverse beveiligingsbureaus. Kortom: alle ingrediënten voor een geslaagd tentfeest kunt u bij Soundland vinden.

Van standaard sets licht tot laseraccessoires en van kapstokken tot podia: bij ons kunt u terecht voor al uw benodigde feestmateriaal. Wij beschikken bij Soundland over een eigen voorraad licht- en geluidinstallaties en meubilair. Hierdoor zijn wij in staat de materialen razendsnel en goedkoop te leveren. Het organiseren van een succesvol tentfeest hoeft niet duur te zijn: Soundland is hiervan het bewijs. Samen met u gaan wij voor een succesvol tentfeest!

Geïnteresseerd of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wij zullen kijken wat we voor u en uw tentfeest kunnen betekenen.