Sweet Sixteen

Na lang wachten ben je eindelijk 16. Gefeliciteerd! Het bereiken van deze prachtige leeftijd vraagt natuurlijk om een feestje. Natuurlijk wil je dat je Sweet Sixteen zo onvergetelijk mogelijk wordt voor een klein bedrag. Daarvoor ben je bij Soundland aan het juiste adres!

Een onvergetelijke Sweet Sixteen is het doel van je avond. Weet je al ongeveer hoe je dit wilt bereiken? Zo ja, laat het dan weten! Wij zullen dan kijken in hoeverre je wensen werkelijkheid gemaakt kunnen worden. Heb je nog niet echt een idee hoe je je feestlocatie in wilt richten? No worries! Als je al een feestlocatie hebt, kun je ons van te voren uitnodigen. Tijdens dit bezoekje zullen wij de mogelijkheden met je bespreken en alvast kijken hoe je de locatie het best in kan richten. Je staat er bij het organiseren van je Sweet Sixteen niet alleen voor. Wij van Soundland staan je bij met advies op maat in elke situatie. Je kunt zelfs gaan voor complete begeleiding tijdens het organiseren. Zo kunnen wij je helpen met bepaalde vergunningsaanvragen en veiligheidsplannen.

Bij Soundland is écht alles mogelijk. Van standaard sets licht tot laseraccessoires en van kapstokken tot podia: bij ons kun je terecht voor al je feestmateriaal. Doordat wij over een eigen voorraad van materialen beschikken, zijn wij in staat snel en tegen zeer scherpe tarieven je meubilair, verlichting en geluidsinstallaties te leveren. Wij gaan graag tot het uiterste om je Sweet Sixteen onvergetelijk te maken!

Ben jij er helemaal klaar voor om de beste Sweet Sixteen ooit te geven? Neem dan contact met ons op en we zullen kijken wat we voor jou kunnen betekenen!