Licht

Met het juiste soort lichtplan wordt precies de juiste sfeer gecreëerd bij elke gelegenheid. Elk klein detail nemen wij met u door zodat elke toepassing het juiste wordt verlicht. Wij beschikken over een groot assortiment met diverse soorten lichten elke wens is dus bespreekbaar en kan na overleg op de juiste manier worden toegepast.

Met onze lichtverhuur hebben wij al op vele evenementen schitterende lichtshows verzorgd. Als u ons inschakelt, word er altijd voor een goede voorbereiding en een passend lichtplan gezorgd. Dit plan is afgestemd op uw evenement, de afmetingen van de locatie, het aantal bezoekers en de doelgroep.

Van kleine tot grote lichtplannen het wordt allemaal aangestuurd met de juiste aansturing via onze diverse lichttafels. Bij een groot lichtplan zit de benodigde apparatuur om alles vloeiend en via plan te laten verlopen. Er is dan ook een lichttechnicus aanwezig voor de bediening, om de spectaculaire lichtshow te realiseren.

Het is mogelijk om alleen verlichting te huren of juist compleet met lichttechnicus.

Video

Bewegende beelden creëren nog meer interactie met de doelgroep en brengen de boodschap op een duidelijke manier over. Het geeft u de mogelijkheid om op een fascinerende manier een verhaal te vertellen. Video kan op diverse manieren worden toegepast, denk hierbij aan videoprojectie en Lcd-schermen. Wij kunnen u volledig ondersteunen met het creëren van de content zodat de juiste materialen kunnen worden weergegeven tijdens het evenement. Onze technicus zorgt ervoor dat de beelden goed worden gecombineerd met het licht en geluid.

Geeft u binnenkort een feest of ander evenement? Neem dan nu contact op met Soundland, wij verbeteren de sfeer van uw evenement door prachtige verlichting en/of video met een hoge kwaliteit.