Evenementenbureau Houten

Bent u op zoek naar een evenementenbureau voor uw evenementen in Houten? Soundland is een meedenkende organisatie en evenementenbureau dat zich richt op het organiseren en begeleiden van verschillende feesten en evenementen.

Complete begeleiding

Als u wilt kan Soundland zelfs de complete organisatie voor u uit handen nemen, denk hierbij ook aan het ondersteunen van de vergunningsaanvragen en het maken van mogelijk gewenste veiligheidsplannen. Daarnaast beschikken wij over een netwerk met verschillende beveiligingsbureaus. Kortom, wij hebben als evenementenbureau alles in huis om uw evenement in Houten spectaculair te maken! Wij verzorgen onder andere  de volgende evenementen met plezier voor u:

 • Beurzen

Evenementenbureau HoutenVoor alle soorten beurzen kunt u bij ons terecht voor de inrichting, verlichting, special effects en decoraties. Met de inrichting van soundland verandert uw beurs in een waar spektakel voor de bezoekers.

 • Bruiloften

Wilt u uw tuin omtoveren tot een waar paleis of de feestzaal tot een trendy danszaal? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat de belangrijkste dag van uw leven er perfect uitziet. Al uw wensen zijn mogelijk, van het omtoveren van uw tuin tot een waar paleis of de feestzaal tot een spectaculaire danszaal.

 • Themafeesten

Ook voor uw themafeesten kunt u bij Soundland terecht! Wij leveren licht, geluid en inrichting dat resulteert in een smaakvolle, trendy en originele invulling van uw feest. Ons doel is om uw gasten een dag te bezorgen die zij nooit meer zullen vergeten met de mooiste inrichting die u kan wensen. Naast de bovenstaande evenementen verzorgt evenementenbureau Soundland ook examenfeesten, modeshows, tentfeesten, bedrijfsfeesten, sweet sixteens en nog meer, hoe gek u het ook kan bedenken!

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)