Licht en geluid huren Ridderkerk

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor licht en geluid huren Ridderkerk ? Dan bent u bij Soundland aan het juiste adres. Wij zijn een meedenkende organisatie die zich richt op het organiseren en begeleiden van evenementen en daarnaast ook vele materialen levert. Dankzij onze eigen grote voorraad aan materialen kunnen wij snel en tegen zeer scherpe tarieven leveren.

Licht huren

licht en geluid huren Ridderkerk Om de juiste sfeer te creëren is licht van groot belang. Wij van Soundland beschikken over een groot assortiment met diverse soorten lichten. Elke wens wat betreft licht en geluid huren Ridderkerk is bij ons bespreekbaar en wij kunnen vrijwel alles mogelijk maken. Wij hebben met onze lichtverhuur al op vele evenementen schitterende lichtshows verzorgd. Als u ons inschakelt, word er altijd voor een goede voorbereiding en een passend lichtplan gezorgd. Dit plan is afgestemd op uw evenement, de afmetingen van de locatie, het aantal bezoekers en de doelgroep.

Geluid huren

Goed geluid is essentieel bij elk evenement! Denk hierbij niet alleen aan de muziek maar ook aan microfoons en special effects. Heeft u een geluidsinstallatie nodig voor een liveband, spreker, achtergrond muziek of juist voor een groot dance feest? Wij beschikken altijd over geschikte apparatuur! Samen met u bespreken wij hoe de geluidsinstallatie ingezet moet worden, zo word er bepaald welke samenstelling van speakers, microfoons en dergelijke het beste bij uw gelegenheid passen. Met de nieuwste Pioneer DJ-gear kunnen DJ’s ook bij ons terecht om een complete set te huren, dit kan inclusief DJ-booth. De DJ-set in combinatie met het juiste licht en geluid zorgt voor een hoogwaardig en spectaculair evenement!

Interesse in licht en geluid huren Ridderkerk ?

Geeft u binnenkort een feest en wilt u hier een echt spektakel van maken? Huur dan nu uw geluidsinstallatie of licht bij Soundland en ervaar uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)