Tentfeest in Nieuwegein

Gaat u een tentfeest organiseren, maar wilt u niet alle materialen aanschaffen ? Soundland is dan hét bedrijf dat u zoekt ! Wij verhuren alle benodigdheden voor een geslaagd tentfeest in Nieuwegein . Ook kunnen onze medewerkers de gehele organisatie uit handen nemen. Zo kunt u zelf ook van uw eigen feest genieten.

Soundland uw tentfeest in Nieuwegein laten organiseren ?

Wanneer u uw tentfeest in Nieuwegein door Soundland laat organiseren, kan u er vanuit gaan dat het tot in de laatste details is uitgewerkt. U kunt zorgeloos genieten van uw eigen geplande feest. Vooraf aan het feest zullen wij alles met u doornemen. Zo komt alles eruit te zien zoals u wenst. Wij hebben veel ervaring in het organiseren van feesten. Hierdoor kunnen wij u ook vertellen wat de meest praktische indeling is en welke producten noodzakelijk zijn. Zo maken wij gezamenlijk er een gezellig en onvergetelijk feest van.

Een aantal producten die wij verhuren voor tentfeesten in Nieuwegein zijn verschillende soorten lichtsets, podia, DJ sets en zelfs garderobe benodigdheden. Het grootste deel van onze aangeboden producten hebben wij zelf op voorraad. Hierdoor kunnen wij deze snel en voor een scherpe prijs aanbieden. Naast de producten kunnen wij ook voor vergunningen en veiligheidsplannen zorgen. Zelfs beveiliging kunnen wij regelen, door onze contacten met verschillende beveiligingsbureaus.

Interesse in een tentfeest in Nieuwegein door Soundland ?

Bent u geïnteresseerd in het laten organiseren van een tentfeest in Nieuwegein ? Of bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden ? Neem dan nu contact met ons op. U kunt bellen naar 06 – 132 496 37 of mailen naar info@soundland.nl. U kunt ook een offerte op onze website aanvragen voor een specifieke prijsopgave.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)